15 Σεπτεμβρίου 2013

Άρρωστη fan γκρουπ: "Κάντε με follow ή αλλιώς θα σπάσω το λαιμό του σκύλου μου"


Ειδικότερα, η -προφανώς ψυχικά διαταραγμένη- γυναίκα έστειλε ένα απελπισμένο tweet στους πέντε τραγουδιστές μέσω του λογαριασμού της πριν δύο εβδομάδες λέγοντας: “Ακολουθήστε με (στο Twitter) ή θα σπάσω το λαιμό του σκύλου μου”.

 Η προειδοποίηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία που δείχνει κάποιον να έχει καρφώσει ένα σκυλάκι στο πάτωμα από το λαιμό του. Αλλά με τα εκατομμύρια των tweets που αποστέλλονται στο λογαριασμό του γκρουπ καθημερινά, το μήνυμα πιθανότατα δεν εντοπίστηκε.

 Αρκετές ημέρες αργότερα, η κοπέλα έγραψε απευθείας στο μέλος του συγκροτήματος Λίαμ Πέιν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με το μήνυμα: “Σ 'αγαπώ. Ακολούθησέ με. Ο σκύλος μου μόλις πέθανε”. Επισύναψε μία φωτογραφία που ισχυρίστηκε ότι την έδειχνε να κλαίει έχοντας αγκαλιά το νεκρό σκυλί της.


Αργότερα όμως, όπως αποκαλύφθηκε όλα ήταν μια αρρωστημένη φάρσα. To portal της Daily Mail 
ανακάλυψε ότι η φωτογραφία του κοριτσιού με το νεκρό σκυλί δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο για πρώτη φορά τον Ιούνιο - δύο μήνες πριν απειλήσει ότι θα το σκοτώσει. 


Μάλιστα, άλλες φωτογραφίες που βρέθηκαν στο λογαριασμό της στο Twitter (@ illumivato) πριν ανασταλεί η λειτουργία του, δείχνουν ζώα μέσα σε μπλέντερ, τη “μαμά” της πιασμένη από το λαιμό, ακόμη και ένα μικρό παιδί δεμένο με το ίδιο πάντα μήνυμα - απειλή: ότι θα βρουν το θάνατο αν οι One Direction δεν την ακολουθήσουν στο Twitter(!) 

'Γαλάζια.Γοργόνα'

1 σχόλιο: