13 Σεπτεμβρίου 2013

Back to school! Hair and Make-up




Γειά σας κορίτσια.
Σε αυτό το θέμα θα μιλίσουμε για τα μαλλιά και το μακιγιάζ στο σχολείο.

Μαλλιά

Έψαξα στο Youtube για βιντεάκια σχετικά με back-to-school και βρήκα πάρα πολλά αλλά διάλεξα ένα το όποιο ελπίζω να σας αρέσει.
Υ.Γ.Σε μερικά χτενίσματα παρακάτω στο βίντεο,αντί να χρησιμοποιείτε αυτήν την μακριά κορδέλα,μπορείτε να βάλετε κι ένα όμορφο φιογκάκι.



Μακιγιάζ


Για το μακιγιάζ θα μιλίσω για όλες τις ηλικίες.
11-12 Τότε είναι μια καλή αρχή να αρχίσεις να βάζεις λίγο μακιγιάζ πάνω σου.Αλλά ποτέ μα ποτέ στο σχολείο.Είσαι ακόμη μικρή για καθημερινό μακιγιάζ.Μπορείς να βάζεις μόνο σε κανα πάρτυ ή σε καμία σχολική γιορτή από λίγο.

13-15  Πάς πλέον Γυμνάσιο.Ξεχνάς τα παιδικά σου χρόνια και έρχεσε στην εφηβεία.Σε αυτήν την ηλικία μπορείς να βάζεις στο σχολείο μακιγιάζ αλλά να μην το παρακάνεις.Λίγη σκιά που να κοιμένεται στο χρώμα του δερματός σου,λίγο ρουζ και λίγο λιπ γλος ή και καλύτερα lip balm με χρώμα.Επίσης μην βάζεις fountation στο σχολείο.Δεν κάνει να βάζεις καθημερινά και ειδικά όταν έχεις προβλήματα με το πρωσοπό σου.(ακμή,σπυράκια κ.λ.π)

16-17  Τώρα που πας λύκειο μπορείς να βάφεσαι ελεύθερα. Αλλά και πάλι μην το παρακάνεις διότι στο κάτω κάτω πας ακόμα σχολείο.Να μην βάζεις έντονα χρώματα σκιάς και κραγιόν.Βάζε ανοιχτά και το αγαπημένο σου μαυρο μολύβι καλό θα ήταν να το βάζεις μόνο σε καμιά εκδρομή,για μια γιορτή..όχι καθημερινά.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι μακιγιάζ θα φοράτε στο σχολείο μόνο αν επιτρέπετε(γιατί μερικά σχολεία δεν επιτρέπουν το μακιγιάζ.)

'Ροζ Νεράιδα'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου