17 Δεκεμβρίου 2013

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα!


Φτανουν τα Χριστούγεννα και όλοι η οικογένοια μαζεύετε μαζί για να τα γιορτάσουνε.Οι περισσότεροι μαλιστα αγοραζουνε και δώρα.Αν ακομα δεν ξερετε τι δωρα να αγορασετε για τους γονεις σας,τους φιλους σας κτλ παρακάτω θα βρείτε πολυ απλές και φθηνές ιδέες!
  • Μπορεί να είναι πολύ απλή μια κορνίζα αλλά αν έχεις φαντασία μπορείς να την κάνεις απο απλή να φένεται φαντασική!!!Πάρε μια παλιά κορνίζα,στολισε την με glitter,αυτοκόλλητα και ότι αλλο εσύ θελεις.Στο τέλος βάλε μέσα μια συναισθηματική φωτογραφία.Αν την δώσεις στην φίλη σου βάλε μια φωτογραφία με εσάς τις δύο ή αν την δώσεις στους γονείς σου βάλε μια που να είναι όλη η οικογένοια μαζί :)
  • Η φίλη σου θέλει απεγνωσμένα την μπλούζα που είδατε μαζί στα μαγαζιά.Δυστιχώς όμως δεν έχει το χρόνο να πάει να την αγοράσει :'(.Αγορασε κατι για τους φίλους σου που να το θέλουν τόσο πολυ.Μπορεί να είναι ρούχα,αξεσουάρ,αντικείμενα διακόσμης και για τα αγορια ενα skateboard θα ήταν ότι πρέπει!Θα σε λατρέψουν!
  • Γραπτό δώρο;;;Κι όμως θα ήτανε πολύ ωραίο να γράψεις ένα ποίημα ή ένα τραγούδι σχετικά με τα Χριστούγεννα και να το δώσεις στους συγγενής σου.Οπότε πάρε χαρτί και μολύβι κι άρχισε.
  • Μια ακόμη ωραία ιδεα θα ήτανε να φτιάξεις κάτι μόνη σου. Φτιάξε βραχιολάκια φιλίας για την κολλητή σου ή εκτύπωσε/δώσε της την αγαπημένη της αφίσα και με τον κούκλο αγαπημένο της star!
  • Τέλος το ποιο σηνηθισμένο...μια κάρτα ευχών!Μην πας να την αγοράσεις,φτιάξτην μονη σου και γράψε μέσα κάτι καλό.Μπορείς να φτιάξεις πολλές και να τις δώσεις σε όλους σου τους συγγενής!!!
Αααα!Και μην ξεχάσετε να τυλίξετε τα δώρα!!!

'Ροζ.Νεραιδα'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου